För ditt företag

Bland våra kunder finns såväl stora som små företag inom alla branscher - från de större företagen till den egna företagaren och privatpersonen.

Vi vet att det finns mycket att tänka på när man driver företag. Vi hjälper ert företag att teckna rätt försäkringslösningar för ert företag och er verksamhet där vi erbjuder marknadens främsta produkter och tjänster från ett stort antal försäkringsbolag. De flesta företag föredrar att ge oss ett helhetsuppdrag med den kombination av tjänster och produkter som sammanlagt ger bäst effekt.

Vi försöker förstå varje företags unika behov och utmaningar där våra kunniga rådgivare stödjer ditt företag i alla placerings- och försäkringsfrågor. Vi hjälper er även att få ut mesta möjliga av den långsiktiga investeringen i era medarbetare. Med utgångspunkt från er situation, behov och ambitionsnivå kommer vi tillsammans fram till en lösning där vi löpande tar fram riktlinjer och ser över era placerings- och försäkringslösningar. Vi tillhandahåller omvärldsbevakning och genomgångar med uppföljning och anpassning av samarbetet.

Strategisk och löpande rådgivning

Vi på Luxor Finans erbjuder en anpassad löpande rådgivning för ditt företag och era medarbetare när det gäller er pensionsplanering, kapitalplacering, person- & företagsförsäkringar. Vi tar fram riktlinjer samt utformar och upphandlar era försäkringslösningar.

Vi går tillsammans igenom vilka skattemässiga möjligheter och skillnader som finns via företaget vad gäller tjänstepension, löneuttag, utdelning, direktpension samt beskattningar i olika sorters sparande och placeringar.

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster från de flesta försäkringsbolag och andra finansiella institut. I lösningen ingår ofta administrativa tjänster via premiecentral samt information, rådgivning och webbtjänster till medarbetarna.

Skatteskrapan i Västerås

För att besöka denna webbsida behöver du samtycka till att vi sparar cookies för att du ska få den bästa upplevelsen.