Kapitalplacering för företaget

Vid förvaltning av företagets pengar är det viktigt att det finns en strategi utifrån den risk ni som investerare är beredd att ta. Luxor Finans hjälper er att definiera er riskbenägenhet och att därefter anpassa era investeringar till denna.

Företagets placeringar blir ett resultat av en dialog mellan er och er rådgivare hos Luxor Finans som mynnar ut i en investeringsstrategi som återspeglar era önskemål.

Luxor Finans är er naturliga kontakt när det gäller företagets förmögenhetsplanering och förvaltning där vi tar hänsyn till hur denna planering hänger ihop med ägarnas privata pengar, löneuttag för maximala förmåner, pension och möjliga utdelningar. 

Kassaförvaltning

Luxor Finans ger dig alternativ till kassaplacering för företaget.

Trädabolag (vilande bolag)

För de flesta ägare till vilande bolag är det centralt att inte verka i betydande omfattning till företagets vinst, det vill säga vara försiktig med förvaltningen av bolagets kassa. Hos Luxor Finans får du tillgång till våra olika förvaltningsformer och tillsammans diskuterar vi noga hur upplägget bör se ut för att kvalificera som ett 5:25-bolag.

Kinda kanal

För att besöka denna webbsida behöver du samtycka till att vi sparar cookies för att du ska få den bästa upplevelsen.