Sparande

Luxor Finans är den naturliga kontakten för dig i alla frågor som rör sparande, pension och förvaltning. Tillsammans planerar vi din privata ekonomi med rätt kompetens vid varje tillfälle.  Hos Luxor Finans ger vi dig råd kring ditt sparande, både vad gäller placeringsform och innehåll i din portfölj. Vi hjälper dig att placera med utgångspunkt i vår marknadssyn, din inställning till risk, din erfarenhet av finansiella placeringar och andra förutsättningar som kan ha en inverkan på dina placeringsbeslut. Våra rådgivare iakttar god försäkringsdistributionssed genom att i första hand se till dina intressen.

Som kund hos Luxor Finans får du en förvaltning som passar dig, oavsett om du har gedigen erfarenhet av placeringar eller om du har begränsad kunskap och intresse inom området.

Månadssparande

Det brukar sägas att tiden är pengars bästa vän. Det är viktigt att börja spara i tid och sätta av kapital idag för framtida behov. Spara inte det som blir över efter dina utgifter utan spendera det som blir kvar efter du satt av ditt sparande. Ett månadssparande passar även utmärkt när du vill ge dina barn eller barnbarn ett långsiktigt sparande.

Botaniska trädgården i Linköping

För att besöka denna webbsida behöver du samtycka till att vi sparar cookies för att du ska få den bästa upplevelsen.