Sparande för företaget

Luxor Finans är den naturliga kontakten för ert företag i alla frågor som rör företagets sparande, pension och förvaltning. Tillsammans planerar vi företagets ekonomi med rätt kompetens vid varje tillfälle.  Hos Luxor Finans ger vi er råd kring företagets sparande, både vad gäller placeringsform och innehåll i företagets portfölj. Vi hjälper er att placera med utgångspunkt i vår marknadssyn, er inställning till risk, er erfarenhet av finansiella placeringar och andra förutsättningar som kan ha en inverkan på era placeringsbeslut. Våra rådgivare iakttar god försäkringsdistributionssed genom att i första hand se till era och företagets intressen. 

Som kund hos Luxor Finans får ert företag en förvaltning som passar ert företag, oavsett om du och ert företag har gedigen erfarenhet av placeringar eller om ni har begränsad kunskap och intresse inom området. 

Fonder kan vara ett bra sätt att placera ert företags överskottslikviditet - både när ni sparar på lång och kort sikt. För dig som önskar lägre risk kan traditionell förvaltning vara ett bra alternativ. Hur företaget väljer att spara och placera beror helt på er situation och era mål. Hur stort belopp det rör sig om, om pengarna ska finnas tillgängliga och risknivå spelar också in. Din rådgivare hos Luxor Finans hjälper er att hitta den placering och sparform som passar ert företag bäst.

Västerport i Kalmar

För att besöka denna webbsida behöver du samtycka till att vi sparar cookies för att du ska få den bästa upplevelsen.